Voeding Gezond

Gezonde voeding is erg belangrijk om het lichaam in balans te houden. Het kan veel blessures buiten de deur houden, je sportprestatie verbeteren en het herstel optimaliseren. Maar ook als je niet sport is dit natuurlijk van grote waarde. Een tekort aan voedingsstoffen kan lijden tot verschillende klachten zoals: hoofdpijn, vermoeidheid, hoge bloeddruk, over- of ondergewicht, enz.

Praktijk FitAmi werkt volgens de succesformule van VoedingGezond.

Hierbij wordt eerst in een uitgebreide intake uw huidige voedingspatroon en uw lichamelijke conditie besproken. Ook worden er diverse metingen gedaan, waaronder: BMI, ruststofwisseling en vetpercentage. Aan de hand van al deze gegevens ontvangt u een voedingsadvies en met behulp van een 2 wekelijkse persoonlijke begeleiding gaan we in 8 stappen aan uw gestelde doel werken. U zult merken dat gedurende het 16 weken traject uw energieniveau toeneemt, waardoor u zich energieker zult gaan voelen en indien nodig gewicht gaat verliezen.

Het complete 8 stappenplan staat uitgebreid beschreven in het praktijkboek welke u bij aanvang van het traject ontvangt. Hierdoor leert u bewuster met voeding om te gaan en wat voeding met u lichaam doet. Zodat u ook na de begeleiding zelf gezonde keuzes kunt maken.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis of via de link https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Lidmaatschapsnummer: 2436

 

  • Reviews