Combi Massage-Coaching

Tijdens een heerlijke ontspannende massage wordt op een rustige manier een coachingsgesprek gevoerd om je fysiek en mentaal weer in balans te brengen.

We lopen allemaal wel eens vast. Vast met onze gevoelens en gedachten. Hoe gaan we om met bepaalde situaties? Hoe wíllen we omgaan met bepaalde situaties?
Vaak lukt het om zelf tot een oplossing te komen of het lost zich vanzelf op.
Maar wat als dit niet gebeurt. Als je maar blijft malen. Dit kan niet alleen mentaal, maar ook fysiek zijn tol gaan eisen. Verhoogde spierspanning, hoofdpijn, kortademigheid enz. De Combi massage-coaching kan dan een uitkomst bieden.

Om je hierin goed te kunnen begeleiden heb ik de opleiding Coaching voor masseurs en massagetherapeuten gevolgd. Hierin kwamen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
– Stress
– Rouwverwerking
– Ziekte
– Emotionele blokkades
– Trauma

Als coach kijk je naar het heden en de toekomst. Samen met jou gaan we op een laagdrempelige manier op zoek naar de antwoorden op jouw vragen. Antwoorden die je uit jezelf kan halen. Antwoorden die je misschien al wel weet, maar nog niet durft toe te laten.

Wil je wel graag een coachingsgesprek maar geen massage? Dat kan natuurlijk ook. Of ben je liever in de buitenlucht? Dan kunnen we het coachingsgesprek ook koppelen aan een mooie wandeling. Zo zie je maar, er is altijd een oplossing te bedenken……..

Nog een tweetal quotes die ik je niet wil onthouden:
“Wat je gelooft hoe je bent, zo zal je ook zijn”
“Achter je angst schijn de zon”

  • Reviews